文献
J-GLOBAL ID:202202289088152844
整理番号:22A0642788
天然強化剤に基づくパン処方の開発【JST・京大機械翻訳】
Development of bread recipes based on natural fortifiers
著者 (4件):
Belkina R I
(Northern Trans-Ural State Agricultural University, Republic Street 7, Tyumen, 625003, Russia)
,
Letyago Yu A
(Northern Trans-Ural State Agricultural University, Republic Street 7, Tyumen, 625003, Russia)
,
Gryaznova O A
(Kursk State Agricultural Academy named after I.I. Ivanov, Karl Marx Street 70, Kursk, 305021, Russia)
,
Gryaznov A A
(South Ural State Agrarian University, Gagarin Street 13, Troitsk, 457100, Russia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
954
号:
1
ページ:
012045 (5pp)
発行年:
2022年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)