文献
J-GLOBAL ID:202202289633921720
整理番号:22A0950091
アボカド由来アボカダインは脂肪酸酸化の強力な阻害剤である【JST・京大機械翻訳】
Avocado-derived avocadyne is a potent inhibitor of fatty acid oxidation
著者 (3件):
Tcheng Matthew
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, ON, Canada)
,
Minden Mark D.
(Princess Margaret Hospital Cancer Center, Ontario Cancer Institute, Toronto, ON, Canada)
,
Spagnuolo Paul A.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, ON, Canada)
資料名:
Journal of Food Biochemistry
(Journal of Food Biochemistry)
巻:
46
号:
3
ページ:
e13895
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0773A
ISSN:
0145-8884
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)