文献
J-GLOBAL ID:202202289706546257
整理番号:22A0409886
フラットダイ押出によって開発した澱粉ベースナノ複合材料の物理化学的性質に及ぼすリッチ-アミロペクチン澱粉ナノ/ミクロ粒子の取り込みの影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of the Incorporation of Rich-Amylopectin Starch Nano/Micro Particles on the Physicochemical Properties of Starch-Based Nanocomposites Developed by Flat-Die Extrusion
著者 (3件):
Gonzalez-Seligra Paula
(CONICET, Universidad Nacional del Oeste, Belgrano 369, B1718 San Antonio de Padua, Buenos Aires, Argentina)
,
Goyanes Silvia
(Departamento de Fisica, FCEyN, Universidad de Buenos Aires e IFIBA-CONICET, Intendente Gueiraldes 2160 (C1428EGA), Pabellon 1, Ciudad Universitaria, Buenos Aires, Argentina)
,
Fama Lucia
(Departamento de Fisica, FCEyN, Universidad de Buenos Aires e IFIBA-CONICET, Intendente Gueiraldes 2160 (C1428EGA), Pabellon 1, Ciudad Universitaria, Buenos Aires, Argentina)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
74
号:
1-2
ページ:
e2100080
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)