文献
J-GLOBAL ID:202202290272065319
整理番号:22A1050175
研究室で育成した肉,従来に育成した肉及び植物ベースの蛋白質代替物に対する消費者の態度【JST・京大機械翻訳】
Consumers’ attitudes towards lab-grown meat, conventionally raised meat and plant-based protein alternatives
著者 (3件):
de Oliveira Padilha Livia Garcez
(Faculty of the Professions, The Centre for Global Food and Resources, The University of Adelaide, Adelaide, Australia)
,
Malek Lenka
(Faculty of the Professions, The Centre for Global Food and Resources, The University of Adelaide, Adelaide, Australia)
,
Umberger Wendy J.
(Faculty of the Professions, The Centre for Global Food and Resources, The University of Adelaide, Adelaide, Australia)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
99
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)