文献
J-GLOBAL ID:202202290845420457
整理番号:22A0181377
明確な重合度を有する食品グレードプレバイオティックオリゴ糖のクロマトグラフィー調製【JST・京大機械翻訳】
Chromatographic preparation of food-grade prebiotic oligosaccharides with defined degree of polymerization
著者 (5件):
Ooi Megan C.Y.
(Department of Food Science and Technology, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA)
,
Zhang Xiaojie
(Department of Chemistry, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA)
,
Beaudry Christopher M.
(Department of Chemistry, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA)
,
Lim Juyun
(Department of Food Science and Technology, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA)
,
Penner Michael H.
(Department of Food Science and Technology, Oregon State University, Corvallis, OR 97331, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
373
号:
PB
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)