文献
J-GLOBAL ID:202202291546735656
整理番号:22A0422456
中重合イヌリンで濃縮した白パンのレオロジー,品質及び老化の変化【JST・京大機械翻訳】
Changes in rheology, quality, and staling of white breads enriched with medium-polymerized inulin
著者 (3件):
Barros Jefferson HT
(Department of Food Engineering and Technology, UNESP-Sao Paulo State University, Sao Paulo, Brazil)
,
Barros Jefferson HT
(IFAC-Federal Institute of Acre, Acre, Brazil)
,
Franco Celia ML
(Department of Food Engineering and Technology, UNESP-Sao Paulo State University, Sao Paulo, Brazil)
資料名:
Food Science and Technology International
(Food Science and Technology International)
巻:
28
号:
1
ページ:
32-39
発行年:
2022年
JST資料番号:
A1580A
ISSN:
1082-0132
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)