文献
J-GLOBAL ID:202202291738718150
整理番号:22A1050150
調理と食品供給作用尺度(CAFPAS)の再検証と経験的応用【JST・京大機械翻訳】
Revalidation and empirical application of the Cooking and Food Provisioning Action Scale (CAFPAS)
著者 (3件):
Zagata Lukas
(Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, Kamycka 129, 165 21 Praha 6, Suchdol, Czech Republic)
,
Urban Jan
(Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, Kamycka 129, 165 21 Praha 6, Suchdol, Czech Republic)
,
Uhnak Tomas
(Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management, Kamycka 129, 165 21 Praha 6, Suchdol, Czech Republic)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
99
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)