文献
J-GLOBAL ID:202302234121036846
整理番号:23A2592304
タマリンドシードガム酵素分解物は,ヒト腸内常在酪酸産生菌Roseburia intestinalisを選択的に増殖促進させ腸内の酪酸増加に寄与する
Tamarind seed gum enzyme degradation products selectively promote the growth of Roseburia intestinalis and contributes to the increase of butyrate in the intestine
著者 (9件):
尾藤あやか
(近畿大 生物理工)
,
網優太
(近畿大 生物理工)
,
山西健太
(住友ファーマフード&ケミカル)
,
山野上実希
(住友ファーマフード&ケミカル)
,
中谷操希
(住友ファーマフード&ケミカル)
,
中井梨歩
(近畿大 生物理工)
,
平野里佳
(近畿大 生物理工)
,
平野里佳
(石川県大)
,
栗原新
(近畿大 生物理工)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2023
ページ:
ROMBUNNO.1A03-05 (WEB ONLY)
発行年:
2023年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)