文献
J-GLOBAL ID:202302276800464099
整理番号:23A0737555
Mentha piperita cv.Kristinkaの精油の化学組成と抗微生物特性【JST・京大機械翻訳】
Chemical Composition and Antimicrobial Properties of Mentha × piperita cv. ‘Kristinka’ Essential Oil
著者 (3件):
Camele Ippolito
(School of Agricultural, Forestry, Food and Environmental Sciences (SAFE), University of Basilicata, Viale dell’Ateneo Lucano 10, 85100 Potenza, Italy)
,
Grulova Daniela
(Department of Ecology, Faculty of Humanities and Natural Sciences, University of Presov, 17. Novembra 1, 08001 Presov, Slovakia)
,
Elshafie Hazem S.
(School of Agricultural, Forestry, Food and Environmental Sciences (SAFE), University of Basilicata, Viale dell’Ateneo Lucano 10, 85100 Potenza, Italy)
資料名:
Plants (Web)
(Plants (Web))
巻:
10
号:
8
ページ:
1567
発行年:
2021年
JST資料番号:
U7261A
ISSN:
2223-7747
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)