文献
J-GLOBAL ID:202402247824187954
整理番号:24A0141376
グリセロールで可塑化したジャガイモ果皮澱粉に基づく生分解性可食性フィルムの包括的キャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
A Comprehensive Characterization of Biodegradable Edible Films Based on Potato Peel Starch Plasticized with Glycerol
著者 (4件):
Charles Albert Linton
(Department of Tropical Agriculture and International Cooperation, National Pingtung University of Science and Technology, 1 Shuefu Road, Neipu, Pingtung 91201, Taiwan)
,
Motsa Nomalungelo
(International Master Degree Program in Food Science, National Pingtung University of Science and Technology, 1 Shuefu Road, Neipu, Pingtung 91201, Taiwan)
,
Abdillah Annur Ahadi
(Department of Tropical Agriculture and International Cooperation, National Pingtung University of Science and Technology, 1 Shuefu Road, Neipu, Pingtung 91201, Taiwan)
,
Abdillah Annur Ahadi
(Department of Marine, Faculty of Fisheries and Marine, Universitas Airlangga, Campus C UNAIR, Mulyorejo, Surabaya 60115, Indonesia)
資料名:
Polymers (Web)
(Polymers (Web))
巻:
14
号:
17
ページ:
3462
発行年:
2022年
JST資料番号:
U7262A
ISSN:
2073-4360
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)