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J-GLOBAL ID:202502271614980965   整理番号:25A0231877

日本食品標準成分表八訂に伴う栄養管理ついて 資料「健康な食事・食環境」認証制度スマートミール献立における日本食品標準成分表2015年版(七訂)と日本食品標準成分表2020年版(八訂)の計算値の比較

Comparison of Calculated Values of the Standard Tables of Food Composition in Japan 2015 (7th Revised Version) to the Standard Tables of Food Composition in Japan 2020 (8th Revised Version) in the Smart Meal menu of the ”Healthy Diet and Food Environment” certification system
著者 (7件):
資料名:
巻: 18  号:ページ: 76-85  発行年: 2024年09月17日 
JST資料番号: F1114A  ISSN: 2187-2937  資料種別: 逐次刊行物 (A)
発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
抄録/ポイント:
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日本食品標準成分表2020年版(八訂)ではエネルギーの算出法...
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