研究者
J-GLOBAL ID:200901036297084677
更新日: 2022年07月09日
寺井 弘文
テライ ヒロフミ | HIROFUMI TERAI
所属機関・部署:
神戸大学 大学院農学研究科 資源生命科学専攻 神戸大学 大学院農学研究科
神戸大学 大学院農学研究科 資源生命科学専攻 神戸大学 大学院農学研究科 について
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職名:
本務/教授
研究分野 (1件):
園芸科学
MISC (25件):
Y Suzuki, T Asoda, Y Matsumoto, H Terai, M Kato. Suppression of the expression of genes encoding ethylene biosynthetic enzymes in harvested broccoli with high temperature treatment. POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY. 2005. 36. 3. 265-271
Y Suzuki, T Asoda, Y Matsumoto, H Terai, M Kato. Suppression of the expression of genes encoding ethylene biosynthetic enzymes in harvested broccoli with high temperature treatment. POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY. 2005. 36. 3. 265-271
Y Suzuki, T Kimura, D Takahashi, H Terai. Ultrastructural evidence for the inhibition of chloroplast-to-chromoplast conversion in broccoli floret sepals by ethanol vapor. POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY. 2005. 35. 3. 237-243
Y Suzuki, T Kimura, D Takahashi, H Terai. Ultrastructural evidence for the inhibition of chloroplast-to-chromoplast conversion in broccoli floret sepals by ethanol vapor. POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY. 2005. 35. 3. 237-243
エタノール蒸気処理がブロッコリー小花のエチレン反応性に及ぼす影響. 2005
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学位 (1件):
農学博士(大阪府立大学)
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