- 2010/12 - 現在 東京海洋大学 食品生産科学部門 教授
- 2010/04 - 2010/11 独立行政法人水産総合研究センター 本部 広報室長
- 2008/04 - 2010/03 長崎県総合水産試験場 水産加工開発指導センター 所長
- 2004 - 中央水産研究所利用加工部 品質管理研究室長
- 1999 - 中央水産研究所加工流通部 品質管理研究室長
- 1999 - Chief of Food Quality Section, Food Processing and
- 1998 - 中央水産研究所企画調整部 研究交流科長
- 1998 - Chief of Research Cooperation Section,
- 1997 - 中央水産研究所企画調整部 国際協力研究官
- 1993 - 中央水産研究所加工流通部 加工技術研究室 主任研究官
- 1993 - Senior Researcher, Food Processing Section, Food
- 1989 - 中央水産研究所加工流通部 食品特性研究室 研究員
- 1989 - Researcher, Food Chemistry section, Food Processing
- Fisheries Science
- Preservation Division National Research Institute of
- National Research Institute of Fisheries Science
- Research Planning and Coordination Division,
- Research, Institute of Fisheries Science
- Processing and Preservation Division, National
- of Fisheries Science
- and Preservation Division, National Research Institute
全件表示
日本冷凍空調学会
, 日本水産学会
, 日本食品科学工学会
, The Japanese Society for Food Science and Technology
, The Japanese Society of Fisheries Science