研究者
J-GLOBAL ID:202401006992121215   更新日: 2024年02月25日

吉澤 和子

ヨシザワ カズコ | Kazuko Yoshizawa
所属機関・部署:
職名: 代表
ホームページURL (1件): https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0003-0393-6130
研究分野 (1件): 栄養学、健康科学
論文 (7件):
  • Kazuko Yoshizawa. Reproducibility and Validity of a Food Frequency Questionnaire to Measure the Consumption of β-Carotene, β-Cryptoxanthin, Folate, Vitamin D, EPA, and DHA. Current developments in nutrition. 2022
  • Kazuko Yoshizawa, Walter C. Willett, Changzheng Yuan. Reliability of Repeated Measures of Nutrient Intake by Diet Records in Residents in the Western Region of Japan. Nutrients. 2019
  • Kazuko Yoshizawa. WHO Healthy City Initiative in Japan. Nihon Eiseigaku Zasshi. 2013
  • Kazuko Yoshizawa. Prospective study of selenium levels in toenails and risk of coronary heart disease in men. American journal of epidemiology. 2003
  • Kazuko Yoshizawa. Mercury and the risk of coronary heart disease in men. The New England journal of medicine. 2002
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学位 (2件):
  • 栄養学博士 (ハーバード公衆衛生大学院 米国)
  • 栄養学修士 (コーネル大学 米国)
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