研究者
J-GLOBAL ID:200901003070369734
更新日: 2024年11月30日
細見 和子
Hosomi Kazuko
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研究分野 (1件):
食品科学
競争的資金等の研究課題 (5件):
女子大学における食物アレルギーの実態調査について
マルチ環境植物 ケナフ乾燥粉末の調理への応用
Investigation of Allergic Statue in Studies of Women's College
Utilization of KenafLeaves for food
Study of three-dimensional structure of waxy wheat starch granule
論文 (1件):
M Seguchi, T Yasui, K Hosomi, T Imai. Study of internal structure of waxy wheat starch granules by KI/I-2 solution. CEREAL CHEMISTRY. 2000. 77. 3. 339-342
Works (1件):
Development of the Waxy Wheat Starch
2001 -
学位 (2件):
博士(食物・栄養学) (神戸女子大学)
その他
所属学会 (3件):
日本調理科学会
, 日本家政学会
, AACC(American Association Cereal Chemists)
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