- 1997 - n-3系多価不飽和脂肪酸およびタウリンを指標とした中国内モンゴルにおける栄養学的地域特性に関する研究
- スポーツ選手のトレーニング時の栄養摂取状況と血液検査結果
- 富山県の脂肪酸摂取量の状況-平成8年県民健康栄養調査から-
- スポーツ選手の食事摂取と血液状況等について
- 女子短大生の生活,身体状況の調査研究 食生活と血液性状を中心に
- 予防医学における栄養学的アプローチ-n-3,n-6系多価不飽和脂肪酸摂取量と血清リン脂質脂肪酸組織についての調査研究
- Food-Intake and Analysis during Training
- Current Trends Regarding Fatty Acid Intake : An Investigation into the Health and Diet of the Inhabitants of Toyoma Prefecture
- Studies of Relalion between the Food Intake and the Physiological Properties of Athletes
- Studies on the life Style and Physical Conditions of the Students in our College Relation/between the Food Intake and the physiological Properties of their Blood.
- Nutriological Aproach in Preventology Study of Relation between n-3, n-6 Polyunsaturated Fatty Acids Food Intake and Allergy
全件表示