- 1990 - 2004 抗ウイルス性抗生物質の探索研究
- 1990 - 2004 Studies on antiviral antibiotics
- 2004 - 調理実習室調理用器具の細菌検査
- 2004 - Microbial examinations of cooking apparatus in the cooking practice room
- 2003 - 微生物が産生する食品関連酵素
- 2003 - 食品微生物学-ヨーグルト、納豆、ザウァークラウト
- 2003 - Food-related enzymes produced by microbes
- 2003 - Food microbiology such as yogult, natto & Sauerkraut
- 1990 - 2000 放線菌の産生する免疫調節物質に関する研究
- 1990 - 2000 Immunomodulators produced by Streptomycetes
- 1990 - 放線菌の産生する抗ウイルス薬に関する研究
- 1990 - Studies on the antiviral agents produced by Streptomycetes
- 1971 - 放線菌の産生する酵素阻害薬に関する研究
- 1971 - Enzyme inhibitors produced by Streptomycetes
全件表示