研究者
J-GLOBAL ID:200901021324640008
更新日: 2007年09月25日
石橋 一雄
イシバシ カズオ | Ishibashi Kazuo
所属機関・部署:
旧所属 佐賀短期大学 健康福祉・生涯学習センター
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職名:
名誉教授
研究分野 (1件):
食品科学
研究キーワード (2件):
食品加工
, Food Processing
競争的資金等の研究課題 (6件):
管理栄養士国家試験(食品学)からの体系化された文章群
落花生薄皮抽出液の抗酸化力と飲料への応用
羅漢果抽出水の抗酸化力と調理への応用
Systematic Sentences in Questions of National Examination for National Registered Dietician (Food Science)
the Anti-oxidative Activity of Extracts from Peanut Skin and its Application to Drink
The Anti-oxidative Activity of Extract from Dried Swingle(Rakanka)and Application of Extract to Cooking
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MISC (38件):
羅漢果抽出水の抗酸化力と調理への応用. 永原学園西九州大学・佐賀短期大学紀要. 2000. 30. 91-95
The Anti-oxidative Activity of Extract from Dried Swingle(Rakanka)and Application of Extract to Cooking. Journal of Nishikyushu university & Saga Junior College. 2000. 30. 91-95
ワインの抗酸化力. 永原学園西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1999. 29. 127-132
The Anti-oxidative Activity of Wines. Journal of Nishikyushu university & Saga Junior College. 1999. 29. 127-132
抗酸化性における相乗効果(第二報) --σ-トコフェロールとレシチン--. 永原学園 西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1998. 28. 203-209
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書籍 (2件):
食品加工学
建帛社 1993
Food Processing Science
Kenpaku Pubbishing Company 1993
Works (4件):
糖尿病の予防および制御食
1993 -
Fare for Prevention and Control of Diabetes
1993 -
食品工場公害防止指導マニュアル編集委員(中小企業振興事業団)
1978 -
「The prevention manual of enseiromental pollution in food industry」 ediling committee (Minor Enterprises Promeling Project Faundatin)
1978 -
学歴 (2件):
- 1956 大阪大学 工学部 発酵工学科
- 1956 大阪大学
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