研究者
J-GLOBAL ID:200901021324640008   更新日: 2007年09月25日

石橋 一雄

イシバシ カズオ | Ishibashi Kazuo
所属機関・部署:
職名: 名誉教授
研究分野 (1件): 食品科学
研究キーワード (2件): 食品加工 ,  Food Processing
競争的資金等の研究課題 (6件):
  • 管理栄養士国家試験(食品学)からの体系化された文章群
  • 落花生薄皮抽出液の抗酸化力と飲料への応用
  • 羅漢果抽出水の抗酸化力と調理への応用
  • Systematic Sentences in Questions of National Examination for National Registered Dietician (Food Science)
  • the Anti-oxidative Activity of Extracts from Peanut Skin and its Application to Drink
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MISC (38件):
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書籍 (2件):
  • 食品加工学
    建帛社 1993
  • Food Processing Science
    Kenpaku Pubbishing Company 1993
Works (4件):
  • 糖尿病の予防および制御食
    1993 -
  • Fare for Prevention and Control of Diabetes
    1993 -
  • 食品工場公害防止指導マニュアル編集委員(中小企業振興事業団)
    1978 -
  • 「The prevention manual of enseiromental pollution in food industry」 ediling committee (Minor Enterprises Promeling Project Faundatin)
    1978 -
学歴 (2件):
  • - 1956 大阪大学 工学部 発酵工学科
  • - 1956 大阪大学
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