研究者
J-GLOBAL ID:200901023795057046   更新日: 2008年10月17日

NGUYEN THI Lan Phi

グエン ティ ラン フィ | Nguyen Thi LAN PHI
所属機関・部署:
職名: 大学院生(博士課程)
研究分野 (2件): 生物生産化学・生物有機化学 ,  食品科学
研究キーワード (4件): 香料化学 ,  精油 ,  柑橘 ,  ガスクロマトグラフ-質量分析計
競争的資金等の研究課題 (1件):
  • 2005 - 2008 カンキツ精油の特徴的芳香成分に関する研究
MISC (5件):
  • Study on the Aroma Volatiles of Citrus Essential Oils. 2005
  • Initial Study on Microbiological Characteristics of Kefir Grains and Quality of Kefir in Vietnam. 2003
  • Compositional changes in commercial lemon essential oil for aromatherapy (cooperatively worked). International Journal of Aromatherapy. 2004. 14(1), 27-36
  • Compositional changes in commercial mandarin essential oil for aromatherapy (cooperatively worked). 35th International Symposium on Essential Oils (ISEO). 2004
  • Characterization of the odour volatiles in C.aurantifolia Persa lime oil from Vietnam (cooperatively worked). 11th Weurman Flavour Research Symposium. 2005
※ J-GLOBALの研究者情報は、researchmapの登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、こちらをご覧ください。

前のページに戻る