Research and development of the lactic acid drink of kiwi fruit (1995) Technological research on the utilization of citrus fruit produced in the Prefecture (1991-1996) Research on the processing of cereals (1990-1993) Development of food materials by a・・・
MISC (3件):
豆類の高度加工技術. 食品と技術. 1999. 337
かんきつ類加工残渣の有効利用. 月刊フーブケミカル. 1998. 1
SHRラットに対するイワシ煮汁ならびに大豆煮汁由来トリペプチドの 高血圧抑制作用について
特許 (1件):
コンニャク及びコンニャク加工品の製造方法
Works (1件):
新需要創出のための生物機能の開発・利用技術の開発に関する総合研究
1991 - 1997
学歴 (2件):
- 1971 信州大学 農学部 農芸化学科 食品化学
Shinshuu University
所属学会 (4件):
日本食品科学工学学会
, 日本食品衛生学会
, Journal of the food hygienic society of Japan
, Journal of the Japanese society for food science and technology