研究者
J-GLOBAL ID:200901069764731687   更新日: 2022年10月19日

富永 一哉

トミナガ カズヤ | Tominaga Kazuya
所属機関・部署:
職名: 専門研究員
ホームページURL (1件): http://www.hro.or.jp/list/industrial/research/food/
研究分野 (1件): その他
研究キーワード (5件): Liquor ,  Physiologically active substance ,  Lactic acid bacteria ,  Brewing ,  Fermentation
競争的資金等の研究課題 (1件):
  • 2004 - 2007 Investigation of the Prevention Method for Change of Flavor in
Works (1件):
  • Enhancement of flavour and bio-active compounds in fermentative foods
    1998 - 2002
学歴 (1件):
  • - 1984 北海道大学
学位 (1件):
  • Master of Science (Hokkaido University)
経歴 (8件):
  • 1998/04 - Section Manager of Fermentative Food Section,
  • 1996/05 - Researcher of Research Project Section
  • 1992/02 - Researcher of Fermentative Food Department, Hokkaido
  • 1986/08 - Researcher in Food Department* of the Station
  • 1984/04 - Researcher in Package and Food Department*, Hokkaido
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所属学会 (6件):
and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience ,  The Japanese Society for Food Science and Technology ,  Brewing Society of Japan ,  The American Society for Enology and Viticulture
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