Screening of food componenets to increase an endurance exercise capacity.
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論文 (71件):
Naho Inamura, Hirokazu Taniguchi, Shiori Yoshida, Masato Nishioka, Kengo Ishihara. A comparative observational study of carbohydrate intake and continuous blood glucose levels in relation to performance in ultramarathon. Scientific reports. 2024. 14. 1. 1089-1089
石原 健吾. 連続血糖測定装置を用いてウルトラトレイルランニングを完走する : 走り続けるためにはどのように食べるのが良いのか-Application of Continuous Glucose Monitoring to Finish Ultra-Trail Running Races : How to Eat to Keep Running. 化学と生物 : 日本農芸化学会会誌 : 生命・食・環境 / 日本農芸化学会 編. 2023. 61. 10. 461-467
加藤 美穂, 伊藤 智, 石原 健吾, 甲斐 達男, 朝見 祐也. 給食施設における到達温度による食品加熱温度管理の可能性の検討 : 蒸し鶏肉団子の一般生菌数での検討-Study on food heating temperatures by the reached temperatures in food service facilities : Examination of Standard plate count in steamed chicken meatballs. 調理食品と技術 = Prepared foods and technology : 日本調理食品研究会誌. 2022. 28. 2. 31-38
加藤 美穂, 伊藤 智, 石原 健吾, 甲斐 達男, 朝見 祐也. 給食施設におけるATP測定法を用いた加熱調理後食品の衛生状態確認の試み : 蒸し鶏肉団子の一般生菌数での検討-Confirmation of hygienic status of cooked food using an ATP assay : Examination of Standard plate count in steamed chicken meatballs. 調理食品と技術 = Prepared foods and technology : 日本調理食品研究会誌. 2022. 28. 4. 104-111
加藤 美穂, 澤田 歩実, 伊藤 智, 石原 健吾, 朝見 祐也. 給食施設における食品加熱温度管理の現状 : 近畿および愛知県-Survey on the food heating temperature control of food service facilities : The Kinki and Aichi. 日本給食経営管理学会誌. 2022. 16. 1. 26-34
石原健吾, 野中勉. コロナ太りの解消!トレーニングはどっちがベターな選択?. RUN + TRAIL(三栄コーポレーション). 2020. 45. 78-79