研究者
J-GLOBAL ID:200901093768110499
更新日: 2011年09月14日
中島 正晴
ナカジマ マサハル | Nakajima Masaharu
所属機関・部署:
新潟県農業総合研究所 食品研究センター 食品工学科
新潟県農業総合研究所 食品研究センター 食品工学科 について
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職名:
専門研究員
研究分野 (1件):
食品科学
研究キーワード (4件):
機能性食品
, 食品化学
, Functional Foods
, Food Chemistry
競争的資金等の研究課題 (3件):
2000 - 2003 機能性食品に関する研究
2000 - 2003 Study on Functional Foods
Study on Functional Foods
MISC (6件):
Production of Anthocyanins by Habituated Cultured Cells of Nyoho Strawberry (Fragaria Ananassa Duch.). Food Sci. Thchnol. Res. 2002. 8(1)
Production of Anthocyanins by Habituated Cultured Cells of Nyoho Strawberry (Fragaria Ananassa Duch.). Food Sci. Thchnol. Res. 2002. 8(1)
Assessment of Tear Concentrations on Therapeutic Drag Monitoring. II. Pharmaceutical Analysis of Valproic Acid in Guinea Pig Seram, Cerebrospinal Fluid, and Tears. Pharmaceutical Research. 2001. 18(4)
Antioxidant Activity of Anthocyanin Extract from Purple Black Rice. Journal of Medicinal Food. 2001. 4(4)
Assessment of Tear Concentrations on Therapeutic Drag Monitoring. II. Pharmaceutical Analysis of Valproic Acid in Guinea Pig Seram, Cerebrospinal Fluid, and Tears. Pharmaceutical Research. 2001. 18(4)
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特許 (1件):
イチゴ培養細胞を用いたアントシアニンの製造方法
Works (1件):
Study on Functional Substances of Foods
2000 - 2003
学位 (1件):
薬学 (東京薬科大学)
所属学会 (2件):
日本薬学会
, The Pharmaceutical Society of Japan
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