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J-GLOBAL ID:200902136584699290   整理番号:95A0154797

ウイスキーもろみの香気成分に及ぼすビール酵母の影響

Effects of Using Brewer’s Yeast on the Flavor Components of Whisky Fermented Mash.
著者 (5件):
資料名:
巻: 89  号: 12  ページ: 983-988  発行年: 1994年12月 
JST資料番号: F0481A  ISSN: 0914-7314  CODEN: NJKYES  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
抄録/ポイント:
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モルトウイスキー製造においてウイスキー酵母と同時に使用される...
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準シソーラス用語:
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分類 (1件):
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酒類一般 
物質索引 (1件):
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引用文献 (17件):
  • 1) J. R. PIGGOTT, R. SHARP and R. E. B. DUNCAN: THE SCIENCE AND TECHNOLOGY OF WHISKIES, p.89-177 (1989)
  • 2) R. SHARP and D. C. WATSON: Brewing & Distilling International, 9, 50 (1979)
  • 3) D. J. MCGILL: PROCEEDINGS OF THE THIRD AVIEMORE CONFERENCE ON MALTING, BREWING AND DISTILLING, p.407 (1990)
  • 4) N. R. MERRIT: J. Inst. Brew., 72, 374 (1966)
  • 5) G. G. STEWART: The Brewers Digest, March, 42 (1975)
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タイトルに関連する用語 (4件):
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