文献
J-GLOBAL ID:200902153037934057
整理番号:02A0072097
そしゃく終末期における頭部運動の解析 食品の性状との関連性について
-
出版者サイト
{{ this.onShowPLink() }}
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=02A0072097©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=02A0072097&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=L0980B") }}
著者 (5件):
,
,
,
,
資料名:
巻:
7
号:
2
ページ:
112-113
発行年:
2001年06月25日
JST資料番号:
L0980B
ISSN:
1340-9085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)
引用文献 (4件):
-
THEXTON, A. J. Food consistency and bite size as regulator of jaw movement during feeding in the cat. J Neurophysiol. 1980, 44, 456-474
-
IGARASHI, N. Head movements and neck muscle activities associated with the jaw movement during mastication in the rabbit authors. Brain Res. 2000, 871, 151-155
-
ERIKSSON, P. O. Co-ordinated mandibular and head-neck movements during rhythmic jaw activities in man. J Dent Res. 2000, 79, 6, 1378-1384
-
SZCZESNIAK, A. S. Classification of texture characteristics. J Food Sci. 1963, 28
タイトルに関連する用語 (7件):
タイトルに関連する用語
J-GLOBALで独自に切り出した文献タイトルの用語をもとにしたキーワードです
,
,
,
,
,
,
前のページに戻る