Atmospheric Penetration Depth on Stainless Steels in contact with NaCl, MgCl2 and Sea Salt under Relative Humidities of 33, 50 and 75% at Room Temperature.
1) 武藤泉, 佐藤栄次, 伊藤叡 (I. Muto, E. Sato and S. Ito): 材料と環境 [Zairyo-to-Kankyo (Corros. Eng.)], 42, 714 (1993).
2) 梅村文夫, 松倉伸二, 中村英之, 川本輝明 (F. Umemura, S. Matsukura, H. Nakamura and T. Kawamoto): 防食技術 [Boshoku-Gijutsu (Corros. Eng.)], 36, 571 (1987).
3) 小林未子夫, 木谷滋, 根本力男, 藤原最仁, 金子智, 栗本昭仁 (M. Kobayashi, S. Kiya, R. Nemoto, Y. Fujiwara, S. Kaneko and A. Kurimoto): 腐食防食'85講演予稿集, p. 135, 腐食防食協会 (JSCE) (1985).
4) 元田慎一, 鈴木揚之助, 篠原正, 辻川茂男, 押川渡, 糸村昌祐, 福島敏郎, 出雲茂人 (S. Motoda, Y. Suzuki, T. Shinohara, S. Tsujikawa, W. Oshikawa, S. Itomura, T. Fukushima and S. Izumo): 材料と環境[Zairyo-to-Kankyo (Corros. Eng.)], 44, 218 (1995).
5) N.A. Lange: “Handbook of Chemistry”, 10th ed., McGraw-Hill (1961).