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J-GLOBAL ID:200902198675694920   整理番号:99A0919056

地域農水産物の新用途開発とその加工技術の確立 7. 地域農水産物の新用途開発及び商品化 (3) 県産シイタケ等を素材とした新加工品の開発 (大分県農水産物加工総合指導センターS)

Development of new utilization of regional agriculture and fisheries products, and establishment of their processing technologies. 7. Development of new utilization and commercialization of regional agriculture and fisheries products. (3). Development of newly processed products from forest mushroom, Lentinus edodes, as a raw material produced in Oita Prefecture. ( Integrated Guidance Center for Processing Agricultural and Fishery Products in Oita Prefecture. S. ).
著者 (2件):
資料名:
巻: 1998  ページ: 40-43  発行年: 1999年05月 
JST資料番号: J1212A  ISSN: 1346-6143  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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中山間地域の産物であるシイタケとワサビを素材とする新製品を開...
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分類 (1件):
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野菜とその加工品 

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