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J-GLOBAL ID:200902198824226349   整理番号:01A1047497

Rhodotorula glutinis R-1株の酸、アルミニウムイオンおよびマンガンイオンに対する多重耐性と酸性培地を中和する珍しい能力

Multiple Tolerance of Rhodotorula glutinis R-1 to Acid, Aluminum Ion and Manganese Ion, and Its Unusual Ability of Neutralizing Acidic Medium.
著者 (4件):
資料名:
巻: 92  号:ページ: 366-371  発行年: 2001年10月25日 
JST資料番号: G0535B  ISSN: 1389-1723  CODEN: JBBIF6  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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pH1.5の培地で増殖する,草津温泉の酸性水から分離した赤色...
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分類 (1件):
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微生物生理一般 
引用文献 (34件):
  • 1. Hohmann, S. and Mager, W. H.: Yeast stress responses. Landes, R. G. Co., Texas (1997).
  • 2. Attfield, P., Myers, D., and Hazell, B.: The importance of stress tolerance to baker’s yeast. Australasian Biotechnol., 7, 149–154 (1997).
  • 3. Arthur, H. and Watson, K.: Thermal adaptation in yeast: growth temperatures, membrane lipid, and cytochrome composition of psychrophilic, mesophilic, and thermophilic yeasts. J. Bacteriol., 128, 56–68 (1976).
  • 4. Jay, J. M.: Food preservation, p. 257–406. In Jay, J. M. (ed.), Modern food microbiology. Van Nostrand Reinhold Co., New York (1986).
  • 5. Booth, I. R. and Kroll, R. G.: The preservation of foods by low pH, p. 119–160. In Gould, G. W. (ed.), Mechanisms of action of food preservation procedures. Elsevier Applied Science, London (1989).
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