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J-GLOBAL ID:200902254524354490   整理番号:05A0606718

梅漬け製造過程廃棄物中のシソアントシアニン色素の安定性

Stability of Perilla Anthocyanin Pigment in Waste from the Manufacture of Pickled Japanese Apricot
著者 (3件):
資料名:
巻: 31  号:ページ: 103-109  発行年: 2005年05月31日 
JST資料番号: Z0775A  ISSN: 1344-1213  CODEN: NSHKCW  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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新鮮な紫蘇葉から濃赤紫色灰汁入梅酢液,濃赤紫色灰汁除去梅酢液...
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分類 (1件):
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果実とその加工品 
物質索引 (5件):
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引用文献 (8件):
  • FOOD CHAMICAL NEWS. : The demand items of the coloring fee. The Food Chemical News. 2004, January, 15 day
  • TSUKUI, A. Anthocyanin pigments in Foods. J. Integrated Stud. Dietary Habits. 1998, 9, 9-10
  • OHBA, R. Anthocyanins-Food Color with Health Benefits-. 2000
  • TSUKUI, A. Red color of shiso (Iro kara mita shokuhin no science). 2004
  • OBA, K. Mechanism of the suppressive effect of NaCl on the polyphenol oxidase activity of vegetables. Bull. Soc. Sea Water Sci. jpn. 2002, 56, 241-246
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