NAKAMOTO Kazuo について
Anti-Aging Food Sciences, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
NAKAMOTO Kazuo について
Clinical Pharmaceutical Sci., Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
TAKAYAMA Fusako について
Clinical Pharmaceutical Sci., Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
MANKURA Mitsumasa について
Anti-Aging Food Sciences, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
MANKURA Mitsumasa について
Res. Lab. Ikeda Tohka Industries Co., Ltd について
HIDAKA Yuki について
Anti-Aging Food Sciences, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
HIDAKA Yuki について
Clinical Pharmaceutical Sci., Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
HIDAKA Yuki について
Res. Lab. Ikeda Tohka Industries Co., Ltd について
EGASHIRA Toru について
Anti-Aging Food Sciences, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
OGINO Tetsuya について
Pathology and Experimental Medicine, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
KAWASAKI Hiromu について
Clinical Pharmaceutical Sci., Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
MORI Akitane について
Anti-Aging Food Sciences, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama Univ. について
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition について
脂肪肝 について
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食品の化学・栄養価 について
非アルコール性脂肪肝 について
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発酵 について
緑茶抽出物 について