研課題
J-GLOBAL ID:200904058454118666  研究課題コード:0250003957 更新日:2009年10月20日

環境負荷軽減のよる高付加価値農産物生産技術体系の確立 (1)持続性の高い農業生産技術の開発と組立て イ.主要畑作物の有機栽培技術体系の確立 (ア)生態系を活用した病害虫抑止技術 (イ)持続性の高い大豆生産技術の開発

Establishment of production technique for high value-added agricultural products by decreasing environmental load: (1) Development and construction of continuous agricultural production technique: (B) Establishment of organic cultivation technique system of major products in dry field: (a) Control technique of diseases and noxious insects utilizing ecological system: (b) Development of continuous production technique of soybean
実施期間:2000 - 2002
研究分野 (1件): その他
研究概要:
大豆と果菜類を対象にして,化学合成資材の使用を減ずるかまたは使用しない栽培技術の開発を行う
キーワード (4件):
大豆 ,  果菜類 ,  有機栽培 ,  病害虫
研究制度: -

前のページに戻る