資料
J-GLOBAL ID:200909014299284105
JST資料番号 (フル):H0535ABL
JST資料番号:H0535A
Nahrung
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H0535A
ISSN (1件):
0027-769X
資料内容種別:一般記事, 冊子体, 年7回
刊行頻度: 年7回
発行国:ドイツ(DEU)
本文使用言語 (2件):
英語(EN)
, ドイツ語(DE)
JST資料分類 (1件):
食品および食品工業 (FJ)
出版団体名:
Wiley-VCH
出版地:Weinheim
会議 (2件):
- Workshop on Exploitation of the Functional Potential of Legume Proteins in the Production of Functional Ingredients for Food and Materials for Non-food Application, Kleinmachnow, 20001207 - 20001208
- Symposium on Food Proteins, 5th, Potsdam, 19970901 - 19970903
前資料名 (1件):
後継資料名 (1件):
- Molecular Nutrition & Food Research
JST所蔵 (0件)
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