文献
J-GLOBAL ID:201002089346322237
整理番号:80A0074445
2-アミノ-6-メチル-5-オキソ-4-n-プロピル-4,5-ジヒドロ-1,2,4-トリアゾロ[1,5-a]ピリミジンの安定性に対する各種糖の効果 II 含有官能基検出にアルデヒドとケトンの利用
The effect of various sugars on the stability of 2-amino-6-methyl-5-oxo-4-n-propyl-4,5-dihydro-1,2,4-triazolo [1,5-a] pyrimidine. II. The use of aldehydic and ketonic compounds to investigate the functional groups involved.
-
出版者サイト
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=80A0074445©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=80A0074445&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=D0306A") }}