Ding Ke について
Department of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Liu Jia について
Department of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture について
Chen Xiangning について
Department of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Wang Zongyi について
Department of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Department of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Guo Zhenlong について
Department of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture について
Zhongguo Shipin Xuebao について
ホースラディッシュ について
高速液体クロマトグラフィー について
反応温度 について
ワサビ について
プロセスパラメータ について
反応時間 について
チオシアン酸 について
応答曲面法 について
エステル について
実験計画法 について
加水分解 について
最適化 について
検証試験 について
紫外分光法 について
固液比 について
horseradish について
isothiocyanates について
allyl isothiocyanate について
response surface design について
UV spectrophotometry について
high performance liquid chromatography について
酵素の応用関連 について
応答 について
曲面 について
最適化 について
ワサビ について
チオシアン酸 について
アリル について
加水分解 について
調製 について
プロセス について