Chen Xinquan について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Higher Education Institutions, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Du Lihui について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Higher Education Institutions, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Ju Xingrong について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Higher Education Institutions, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Wu Xueyou について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University について
Yuan Jian について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Higher Education Institutions, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
He Rong について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Higher Education Institutions, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Kexue について
寒天 について
純度 について
プラスミド について
単球 について
融合タンパク質 について
大腸菌 について
抗細菌作用 について
高速液体クロマトグラフィー について
形質転換 について
PCR法 について
リステリア菌 について
クローン について
バクテリオシン について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
第二アルコール について
ヒドロキシ酸 について
ペジオシン について
bacteriocin について
pediocin について
prokaryotic expression について
protein purifi cation について
遺伝子操作 について
抗生物質産生菌 について
遺伝子発現 について
乳酸 について
PA について
大腸菌 について
発現 について
精製 について
バクテリオシン について