Li Zhenjing について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Zhang Chunhui について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Lu Laifeng について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Wu Shufen について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Chen Mianhua について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Han Xinnan について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Wang Changlu について
College of Food Engineering and Biological Technology /Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Shipin Kexue Jishu Xuebao について
菌糸 について
胞子形成 について
燻蒸剤 について
走査電子顕微鏡 について
ブランク について
揮発性有機化合物 について
GC-MS分析 について
モルフォロジー について
ふすま について
細胞膜透過性 について
抑制効果 について
菌株 について
Streptomyces alboflavus について
Botrytis cinerea について
volatile organic compounds について
antibacterial activity について
分析機器 について
白 について
黄 について
菌株 について
揮発性有機化合物 について
灰 について
菌 について
抑制作用 について