Fu Zhen について
Engineering Research Center of Modern Preparation Technology of Traditional Chinese Medicine (TCM), Ministry of Education,Shanghai University of TCM について
Amway (China) R&D Center Co. Ltd について
Wang Yuan について
Engineering Research Center of Modern Preparation Technology of Traditional Chinese Medicine (TCM), Ministry of Education,Shanghai University of TCM について
Hu Yangye について
Engineering Research Center of Modern Preparation Technology of Traditional Chinese Medicine (TCM), Ministry of Education,Shanghai University of TCM について
Ma Cong について
Engineering Research Center of Modern Preparation Technology of Traditional Chinese Medicine (TCM), Ministry of Education,Shanghai University of TCM について
Feng Yi について
Engineering Research Center of Modern Preparation Technology of Traditional Chinese Medicine (TCM), Ministry of Education,Shanghai University of TCM について
Liang Shuang について
Engineering Research Center of Modern Preparation Technology of Traditional Chinese Medicine (TCM), Ministry of Education,Shanghai University of TCM について
Zhongguo Shiyan Fangji Xue Zazhi について
クロマトグラフィー について
タンニン について
水抽出物 について
抽出物 について
化学成分 について
抗酸化活性 について
Caesalpinia spinosa について
tannins について
antioxidant activities について
2 について
2-diphenyl-1-picrylhydrazyl について
食品の化学・栄養価 について
植物の生化学 について
野菜とその加工品 について
タンニン について
抗酸化活性 について