Zhang Cuige について
Key Laboratory of Food Colloids and Biotechnology, Ministry of Education, School of Chemical and Material Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Zhang Cuige について
School of Biochemical Engineering, Anhui Polytechnic University, Wuhu 241000, China について
Zhang Rongli について
Key Laboratory of Food Colloids and Biotechnology, Ministry of Education, School of Chemical and Material Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Zhang Rongli について
School of Biochemical Engineering, Anhui Polytechnic University, Wuhu 241000, China について
Key Laboratory of Food Colloids and Biotechnology, Ministry of Education, School of Chemical and Material Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Wei Wei について
Key Laboratory of Food Colloids and Biotechnology, Ministry of Education, School of Chemical and Material Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Key Laboratory of Food Colloids and Biotechnology, Ministry of Education, School of Chemical and Material Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Liu Xiaoya について
Key Laboratory of Food Colloids and Biotechnology, Ministry of Education, School of Chemical and Material Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Materials Letters について
ベシクル について
自己組織化 について
ヒアルロン酸 について
化学修飾 について
アミノ酸 について
第一アミン について
芳香族化合物 について
アミド化 について
両親媒性高分子 について
疎水性高分子 について
Hyaluronic acid について
Nanoparticles について
Polymers について
Vesicles について
Atomic force microscope について
製品・半製品・利用一般 について
L-フェニルアラニンエチル について
修飾 について
ヒアルロン酸 について
作製 について
高分子 について
ベシクル について