Song Xiaojuan について
School of Liquor and Food Engineering,Guizhou University, Key Laboratory of Agricultural and Animal Products Store & Processing of Guizhou Province について
He Laping について
School of Liquor and Food Engineering,Guizhou University, Key Laboratory of Agricultural and Animal Products Store & Processing of Guizhou Province, Guizhou Pork products Research Center of Engineering Technology について
Li Cuiqin について
School of Chemistry and Chemical Engineering,Guizhou University について
Zhu Qiujin について
School of Liquor and Food Engineering,Guizhou University, Key Laboratory of Agricultural and Animal Products Store & Processing of Guizhou Province について
Fan Jin について
School of Liquor and Food Engineering,Guizhou University について
Shipin Gongye Keji について
分解能 について
分子生物学 について
塩酸 について
硝酸塩 について
比色分析 について
乳酸菌 について
亜硝酸塩 について
保蔵 について
発酵 について
適応性 について
ステロール について
脂環式アルコール について
環境条件 について
胆汁酸塩 について
生菌 について
菌株 について
cured beef について
cholesterol について
nitrite について
Lactobacillus plantarum について
fermentation performance について
微生物生理一般 について
発酵食品一般 について
コレステロール について
コンビーフ について
コレステロール について
降下 について
硝酸塩 について
乳酸菌 について
スクリーニング について
発酵 について