Bedade Dattatray について
Department of Food Engineering and Technology, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India について
Berezina Oksana について
State Research Institute of Genetics and Selection of Industrial Microorganisms, Moscow, Russian Federation, Russia について
Singhal Rekha について
Department of Chemistry, School of Chemical Technology, Aalto University, Finland について
Deska Jan について
Department of Biotechnology and Chemical Technology, School of Chemical Technology, Aalto University, Finland について
Shamekh Salem について
Department of Biotechnology and Chemical Technology, School of Chemical Technology, Aalto University, Finland について
Shamekh Salem について
Juva Truffle Center, Huttulantie Juva, Finland について
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology について
キシラナーゼ について
最適条件 について
キシラン について
真菌類 について
撹拌 について
塊茎 について
寒天 について
キャラクタリゼーション について
発酵 について
菌糸 について
媒質 について
スクリーニング について
炭素源 について
トリュフ について
深部発酵 について
トリュフ について
Tuber maculatum について
深部発酵 について
キシラナーゼ について
キシラン について
微生物酵素の生産 について
深部発酵 について
特性化 について
キシラナーゼ について
塊茎 について
菌糸 について