He Mengling について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Institute of Quality Standards and Testing Technology for Agro-Products, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100081, China について
Pi Fuwei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Ji Jian について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
He Xingxing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Zhang Yinzhi について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Sun Xiulan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science of Jiangnan University, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Food Control について
触媒活性 について
動物 について
解毒薬 について
酵素 について
熱変性 について
吸着剤 について
リアーゼ について
毒素 について
ケトン について
大環状化合物 について
ラクトン について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
除去効率 について
除去速度 について
消化液 について
消化管 について
除去率 について
固定化 について
解毒剤 について
不動化 について
ゼアラレノン について
もみ殻 について
人工ブタ消化管消化液 について
食品の汚染 について
その他の汚染原因物質 について
解毒剤 について
Aspergillus について
ゼアラレノン について
分解酵素 について
固定化 について
籾殻 について
キャリア について