TANG Xiaoyan について
Institute of Quality Standards & Testing Technology for Agri-Products;Chinese Academy of Agricultural Sciences について
ZHOU Guanghong について
Laboratory of Agricultural and Animal Products Processing and Quality Control;Ministry of Agriculture;Nanjing Agricultural University について
XU Xinglian について
Laboratory of Agricultural and Animal Products Processing and Quality Control;Ministry of Agriculture;Nanjing Agricultural University について
YANG Shuming について
Institute of Quality Standards & Testing Technology for Agri-Products;Chinese Academy of Agricultural Sciences について
QIAN Yongzhong について
Institute of Quality Standards & Testing Technology for Agri-Products;Chinese Academy of Agricultural Sciences について
YE Zhihua について
Institute of Quality Standards & Testing Technology for Agri-Products;Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Zhongguo Nongye Kexue について
品質 について
指標 について
結合組織 について
牛肉 について
反応機構 について
柔軟性 について
筋原線維 について
牛肉生産 について
食肉科学 について
決定因子 について
Meat tenderness について
Myofibrils について
Connective tissue について
Beef tenderization について
生肉の品質と処理 について
決定因子 について
牛肉 について
研究 について
進展 について