Cheng Yujiao について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Argo-products on Storage and Preservation (Chongqing), Ministry of Agriculture, Chongqing Special Food Program and Technology Research Center, College of Food Science, Southwest University について
Zhao Xia について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Argo-products on Storage and Preservation (Chongqing), Ministry of Agriculture, Chongqing Special Food Program and Technology Research Center, College of Food Science, Southwest University について
Qin Wenxia について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Argo-products on Storage and Preservation (Chongqing), Ministry of Agriculture, Chongqing Special Food Program and Technology Research Center, College of Food Science, Southwest University について
Jin Miaomiao について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Argo-products on Storage and Preservation (Chongqing), Ministry of Agriculture, Chongqing Special Food Program and Technology Research Center, College of Food Science, Southwest University について
Zhang Min について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Argo-products on Storage and Preservation (Chongqing), Ministry of Agriculture, Chongqing Special Food Program and Technology Research Center, College of Food Science, Southwest University について
Shipin Kexue について
品質 について
熱処理 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
オレンジ について
相対湿度 について
カタラーゼ について
保蔵 について
シェルフライフ について
硬度 について
温水 について
ペルオキシダーゼ について
温度差 について
溶解性固形物 について
intermittent heat treatment について
return temperature について
‘Tarocco’ orange について
sensory quality について
logistics について
果実飲料,加工飲料 について