He Li-Xia について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
He Li-Xia について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Wang Jun-Bo について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Wang Jun-Bo について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Sun Bin について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Sun Bin について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Zhao Jian について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing, PR China について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Xu Teng について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Sun Jing-Qin について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Sun Jing-Qin について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Ren Jinwei について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Ren Jinwei について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Liu Rui について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Liu Rui について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Chen Qi-He について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Chen Qi-He について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Zhang Zhao-Feng について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Zhang Zhao-Feng について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Li Yong について
Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Peking University, Beijing, PR China について
Li Yong について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Peking University, Beijing, PR China について
Journal of Nutritional Biochemistry について
ELISA について
酸化ストレス について
体重 について
前処理 について
内毒素 について
放射線防護作用 について
造血 について
血漿 について
代謝異常 について
免疫組織化学 について
TNFα について
炎症性サイトカイン について
蛋白質発現 について
透過性 について
抗酸化剤 について
抗酸化剤 について
オタネニンジンオリゴペプチド について
炎症性 について
腸透過性 について
密着結合 について
免疫反応一般 について
TNF-α について
フリーラジカル について
系統 について
炎症 について
代謝異常 について
腸 について
バリア機能 について
抗酸化防御 について
放射線防護効果 について