Liu Bin について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Liu Haiman について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Ai Chunqing について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Ai Chunqing について
National Engineering Research Center of Seafood, Dalian 116034, China について
Ai Chunqing について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian 116034, China について
Zhu Zhenjun について
College of Light Industry and Food Engineering, Guangxi University, Nanning 530004, China について
Wen Chengrong について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Wen Chengrong について
National Engineering Research Center of Seafood, Dalian 116034, China について
Wen Chengrong について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian 116034, China について
Song Shuang について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Song Shuang について
National Engineering Research Center of Seafood, Dalian 116034, China について
Song Shuang について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian 116034, China について
Zhu Beiwei について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Zhu Beiwei について
National Engineering Research Center of Seafood, Dalian 116034, China について
Zhu Beiwei について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian 116034, China について
Carbohydrate Polymers について
種差 について
薬理学 について
甲殻類 について
多糖類 について
コンドロイチン硫酸 について
類似性 について
ヘパリン について
遺伝 について
軟体動物 について
ウロン酸類 について
貝 について
Polysaccharide について
HPLC-MS について
グリコサミノグリカン について
多糖類 について
貝類 について
ウロン酸 について
多糖類 について
分布 について