Tian Wenjing について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Key Laboratory of Dairy Biotechnology and Engineering, Ministry of Education PRC について
Zhu Yingdan について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Key Laboratory of Dairy Biotechnology and Engineering, Ministry of Education PRC について
Yue Linfang について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Key Laboratory of Dairy Biotechnology and Engineering, Ministry of Education PRC について
Zhang Heping について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Key Laboratory of Dairy Biotechnology and Engineering, Ministry of Education PRC について
Wang Junguo について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Key Laboratory of Dairy Biotechnology and Engineering, Ministry of Education PRC について
Zhongguo Shipin Xuebao について
マイクロカプセル について
プロバイオティクス について
マイクロカプセル化 について
probiotics について
microcapsule technology について
microencapsulated method について
wall -material について
drying methods of microcapsule について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
固体の製造・処理一般 について
プロバイオティクス について
マイクロカプセル化 について
研究 について
現状 について