Ma Xiaoming について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Ma Xiaoming について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Lin Yue について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Lin Yue について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Guo Longhua について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Guo Longhua について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Qiu Bin について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Qiu Bin について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Chen Guonan について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Chen Guonan について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Yang Huang-hao について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Yang Huang-hao について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Lin Zhenyu について
State Key Laboratory of Photocatalysis on Energy and Environment, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Lin Zhenyu について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Institute of Nanomedicine and Nanobiosensing, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350116 China について
Biosensors & Bioelectronics について
比色分析 について
セイヨウワサビペルオキシダーゼ について
肉眼検査 について
免疫学的試験 について
CEA【抗原】 について
ヒト について
発色団 について
前立腺特異抗原 について
免疫センサ について
可搬型 について
エッチング について
バイオマーカー について
バイオセンサ について
金ナノロッド について
標的分子 について
Immunoassay について
金ナノロッド について
比色検出 について
癌胎児性抗原 について
ELISA について
生化学的分析法 について
バイオアッセイ について
裸眼 について
バイオマーカー について
定量 について
視覚 について
多色 について
免疫センサ について