Zhang Peng について
National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agriculture Products(Tianjin), Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products について
Li Tianyuan について
College of Food Engineering,Dalian Polytechnic University について
Li Jiangkuo について
National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agriculture Products(Tianjin), Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products について
Li Chunyuan について
National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agriculture Products(Tianjin), Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products について
Sun Hao について
College of Food Engineering,Dalian Polytechnic University について
Shipin Gongye Keji について
冷蔵 について
シェルフライフ について
揮発分 について
滴定 について
揮発性 について
品質 について
ブルーベリー について
硬度 について
携帯型 について
新鮮度 について
品質指標 について
溶解性固形物 について
果実品質 について
ガス組成 について
Blueberry について
quality について
controlled atmosphere elements について
volatile substances について
electronic nose について
果実とその加工品 について
携帯型 について
冷蔵保存 について
ガス組成 について