Jin Weihua について
College of Biotechnology and Bioengineering, Zhejiang University of Technology, Hangzhou 310014, PR China について
Jin Weihua について
Laboratory of Experimental Marine Biology, Institute of Oceanology, Chinese Academy of Sciences, Qingdao 266071, PR China について
Laboratory of Experimental Marine Biology, Institute of Oceanology, Chinese Academy of Sciences, Qingdao 266071, PR China について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing 100049, PR China について
Zhong Weihong について
College of Biotechnology and Bioengineering, Zhejiang University of Technology, Hangzhou 310014, PR China について
Sun Chaomin について
Laboratory of Experimental Marine Biology, Institute of Oceanology, Chinese Academy of Sciences, Qingdao 266071, PR China について
Sun Chaomin について
Laboratory for Marine Biology and Biotechnology, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao 266071, PR China について
Zhang Quanbin について
Laboratory of Experimental Marine Biology, Institute of Oceanology, Chinese Academy of Sciences, Qingdao 266071, PR China について
Zhang Quanbin について
Laboratory for Marine Biology and Biotechnology, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao 266071, PR China について
International Journal of Biological Macromolecules について
硫酸化 について
モル比 について
腫瘍 について
抗腫瘍作用 について
褐藻類 について
in vitro実験 について
硫酸塩 について
ラミナラン について
多糖類 について
補体 について
単糖類 について
ヘキソース について
アルドース について
フコイダン について
ウミトラノオ について
海藻類 について
脂質一般 について
微生物の生化学 について
植物の生化学 について
Sargassum について
多糖類 について
月 について
補体 について
抗腫瘍活性 について