Sui Meng について
Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Faculty of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture について
Yu Lijuan について
Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Faculty of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture について
Xie Yuanhong について
Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Faculty of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture について
Zhang Hongxing について
Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety,Faculty of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture について
Shipin Gongye Keji について
胃腸管 について
製剤 について
抗微生物作用 について
発酵 について
食品 について
計数法 について
米粉 について
生態学 について
ステロール について
脂環式アルコール について
生菌数 について
菌株 について
生菌 について
塩濃度 について
Lactobacillus plantarum について
cholesterol-lowering について
gastrointestinal tract について
tolerance について
野菜とその加工品 について
消化系一般 について
微生物の生化学 について
果実とその加工品 について
コレステロール について
Lactobacillus について
環境 について
コレステロール について
研究 について